29 Eylül 2015 Salı

SIKÇA SORULAN LÜZUMLU SORULAR ve YANITLARI:)

 
OYUNBAZ ATÖLYE NE DEĞİLDİR: Bir kreş, anaokulu, bakım merkezi, saatlik oyun alanı değildir.
 
OYUNBAZ NEDİR, KİMDİR, NE YAPAR: Oyunbaz Bir sanat  eğitim kurumudur.  “Sanatla eğlence, öğrence” düsturuyla yola çıkan atölyemizde tiyatro, drama, capoeira, kukla, ahşap oyuncak, el sanatları (seramik, ebru, keçe, ahşap boyama…), müzik, orf ve enstrüman  eğitimlerinin yanında yaş gruplarına göre tematik olarak planlanmış "oyun grubu" "kış okulu" "okul ertesi" programları sürmektedir.
 
OYUNBAZ NE İÇİN ÇALIŞIR: Sorgulayan, arayan, soran, bulan, doğru bildiğinden şaşmayan, düzene karşı saçlarını sarkıtıp yeni çıkış noktaları arayabilme cesaretine sahip Rapunzeller,
Kendi iç özgürlüğünün peşine düşen Küçük Kara Balıklar,
Aradığını bulmak için çocuksu inadından vazgeçmeyen Küçük Prensler,
Gidilecek yolda önce hedefleri belirlemenin gerektiğini bilen Aliceler,
Tüm tel örgülere karşı özgürlükten, barıştan, bireysel farklılıklara saygıdan yana olan Brunolar için  çalışır.

OYUNBAZ'A NASIL DAHİL OLURUM: Oyunbaz' da  süreci gerektiren sanat eğitimi ve kişisel gelişim atölyelerine kayıt aylık olarak yapılır.  Bunun yanında günlük sanat atölyeleri de çatkapı    yapmak isteyenler için uygundur.
 
KAÇ YAŞINDA OYUNBAZ OLUNUR: Bütün çocuklar zaten bir oyunbazdır lakin grup çalışmalarına 2-3 yaş arası anneleriyle, 3 yaş üzeri annesiz katılabilir.
 
OYUNBAZ'DA SADECE OKULÖNCESİ EĞİTİM Mİ VAR: Tabi ki hayır! Oyunbaz'da ilkokul, ortaokul, lise grupları da çılgın oyunlar peşinde koşuyor.
 
ÇOCUĞUM EĞİTİMDEYKEN BEN NERDE OLMALIYIM: Çocuğunuzu bize emanet edebilirsiniz.
Çocuğunuz herhangi bir atölyeye katılırken siz enstrüman eğitimi alabilir, kukla yapabilir; Oyunbaz Çocuklu Kahve'de kitabınızı, derginizi alıp  çayınızı kahvenizi yudumlayarak hoşça vakit geçirebilirsiniz.
 
SİZE NASIL ULAŞABİLİRİZ: Atölyemiz, Bursa, Nilüfer ilçesi 19 Mayıs mahallesinde. 100. Yıl Metro İstasyonunun hemen yanında.
Bize 553 308 10 13 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder